Critica

Els millors concerts de la setmana a Barcelona (16 a 22 de setembre): Viena (Mozart, Mahler i Beethoven)

15-09-2019

L’Auditori inicia la programació de BCN Clàssics amb el llistó molt alt: la Israel Philharmonic Orchestra dirigida per Zubin Mehta interpretaran la tercera de Mahler juntament amb el Cor de Noies i el Cor Infantil de l’Orfeó Català i de la mezzosoprano Gerhild Romberger.
Dues de les altres dates a guardar en el calendari són les actuacions de La Banda i de l’OBC a les Festes de la Mercè: la possibilitat de gaudir d’aquestes dues formacions de manera gratuïta no té preu!

El Palau de la Música també inicia el Cicle Simfònics al Palau a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció de Salvador Mas amb un altre pilar de la música occidental: La Cinquena de Beethoven. La soprano Ulrike Haller, el baix Robert Holzer i el Cor Jove de l’Orfeó Català acabaran de completar la plantilla.

Si no vau poder gaudir de Les Grands Ballets Canadiens de Montréal al Gran Teatre del Liceu la setmana passada, del 17 al 19 de setembre teniu tres oportunitats més d’escoltar Pergolesi o Beethoven a través del ballet contemporani.

Finalment, també tenim propostes molt interessants des de la Real Acadèmia Catalana de les Belles Arts, on podrem escoltar el més que conegut Réquiem de Mozart; del Club Wagner Barcelona, amb un col·loqui que girarà entorn a Bayreuth i Tannhäusser; o des del mateix Palau de la Música, que oferirà una nova sessió d’òpera i flamenc a la seva Sala de Concerts.


Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *